13 Ocak 2015 Salı

Older Wolves (Yaşlı Kurtlar)

Older Wolves
(Yaşlı Kurtlar)

Ünlü politikacı ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yardımcısı olan Raul Menendez, Suriye'de gözlem yaparken El Nusra çetesine yakalanarak IŞİD'e takdim edilmiştir. Menendez'i kurtarmak için Putin, Older Wolves(Yaşlı Kurtlar) timini kurar ve KGB ajanı Viktor Reznov'a emanet eder.



Raul Menendez:
Eski KGB ajanı olan Menendez, kariyerini politikacı olarak devam etmiştir. Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in şuan ki yardımcısıdır. Suriye'de yaptığı gözlem sırasında El Nusra terör örgütüne yakalanmıştır ve IŞİD'e teslim edilmiştir.
İlerideki hedefi büyük ve bir okadarda tehlikeli olan Menendez, III. Dünya Savaşını başlatıp Rusya'nın gücünü göstermektir.

Savaşı başlatmak için IŞİD'i ele geçirmek isteyen Menendez, örgütün içindeki parazitleri ve arkadasındaki büyük gücü kaldırmak isteemektedir. Tam bir Amerikan düşmanı olan Menendez, ABD'ne türlü türlü tuzaklar hazırlamaktadır.


Dr. Yulya Menendez:
Raul Menendez'in eşi olan Dr. Yulya Menendez KGB'nin en eski ajanlarındandır. KGB'de analist personeli olan Doktor, işkence yöntemlerinde çok acımasız olarak nitelendirilir. Doktor bu timde Menendez'in yardımcısıdır. 

Son olarak bayan Yulya Menendez, Uluslararası Legal Silah ticareti yapmaktadır.



Viktor Reznov:
Eski Kızıl Ordu askeri olan Yüzbaşı Viktor Reznov, dizimizin en önemli karakterlerindedir. Başkan Putin'in emri ile emekli olan Reznov, aynı şekilde tekrar Başkan'ın emri ile görevine geri döndürülmüştür. Fakat bu kez Older Wolves adlı timin Menendez'i kurtarmak için grubun liderliğini üstlenmiştir.

Cesur kişili ile bilinecek olan Yüzbaşı Reznov, Menendez'in büyük ısrarları sonucu timde görevine devam edecektir. 


Yuri Zakhaev:
Timin operasyonlarını birebir yöneten Yuri, son yılların en önemli suikastçileri arasındadır. " Bulgar yazar Georgi Markov, Irak'ın eski generali Abdül Kasım" Yuri'nin yönettiği önemli suikastlerdir. 

CIA'nin gıcık kaptığı bu ajan, Amerika'nın sınırlarını zorlayacaktır. Aynı zamanda gelecek önemli suikastlerin habercisidir.



Andrei Weaver (Tilki):
KGB'nin en önemli lideri ve Rus uyuşturucu mafyasının lideri olan Tilki Andrei dizimizin bir diğer kötü karakteridir. Cesur, soğuk kanlı, dikkatli, zeki, liderlik... Bu adam tam bir felaket ! Dünyadaki bütün uyuşturucu piyasası ona ait olmakla beraber, KGB'nin en önemli personelidir. CIA üst düzey ajanı Jason Hudson' la geçmişte büyük problemleri olmuştur.

Menendez'in, Tilki Andrei'yi timine almak için büyük uğraşlar verecektir. İleri bölümlerde ortaya çıkacak olan bu karakter yakında sizlerle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder