8 Ocak 2015 Perşembe

Shadow Forces (Gölge Kuvvetleri)

SHADOW FORCES
( Gölge Kuvvetleri)

CIA, radikal islam örgütü IŞİD'i kaldırmak için Shadow Forces ( Gölge Kuvvetleri) adı verilen bir tim kurar. Timi yöneten üst düzey ajan Jason Hudson, Hillary Clinton'dan aldığı emirler doğrultusunda görev yapar.



Hillary Clinton:

Hillary Rodham Clinton, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. 2001-2009 arasında ABD Senatosunda New York eyaletini temsil etmiştir. Dizide, ABD başkanı Barack Obama'nın yardımcısı olarak görev alıyor.

Başkanın emri üzerine IŞİD'i bitirmek ve arkasındaki güçleri ortaya çıkmaya kendisini adamıştır. Shadow Forces timini yönetecektir.



Jason Hudson:

CIA'in en önemli üst düzey ajanı Jason Hudson, Amerika'nın yüzlerce düzenlediği operasyonu yönetmiştir. Ajan Jason Hudson'ın son düzenlediği operasyon eski Libya lideri Muammer Kaddafi'yi yakalamaktı.

Bu timdeki görevi Hillary Clinton'ın emirleri doğrultusunda timdeki görevlileri yönetecektir. Shadow Forces timinde Clinton'ın yardımcısıdır.






Alex Mason:

Dizimizin bir diğer önemli oyuncusu Alex Mason, Amerikan donanmasında başlamış ve daha sonra CIA için çalışmıştır. Amerikan donanmasında Yüzbaşı olarak görev yapan Mason, eski başkanı George Walker Bush tarafından CIA atanmıştır. En son katıldığı görev Usame Bin Ladin'in öldürülmesi.

Timin önemli karakterlerinden olan Alex Mason, genellikle Amerika'daki şehirsel operasyonları yürütecektir. Shadow Forces timinde personeldir.





Frank Woods:

Çavuş Frank Woods: Rütbe olarak Mason'dan daha düşük rütbede olsa da bize liderlik eden karakter. Mason'la aralarında komutan-asker ilişkisinden çok kardeşlik bağları vardır. En son katıldığı operasyon Saddam Hüseyin'in yakalanmasında önemli rol oynamıştır.

Timin en yeteneklisi olan Çavuş Woods doğru bulmadığı operasyonlarda kendi doğrultusunda hareket etmeyi tercih eder. Shadow Forces timinde personeldir.





  John "Soap" MacTavish:

Birleşik Krallık 22. SAS birliğine bağlı eski bir İskoç askerdir. Amerika, Suriye'deki büyük bağlantılarından dolayı Çavuş MacTavish'i Amerika donanmasına transfer etmiştir. Birleşik Krallık ve ABD düzenlediği ortak operasyon olan Kaddafi'yi yakalamasında ön plandaydı.                                                                                                                                                                                                                 Çavuş Woods'un büyük ısrarları sonucu Shadow Forces'a katılmıştır. Soğuk kanlı olan çavuş timin düzenlediği operasyonlarda ön plandadır. Shadow Forces timinde personeldir.






Lara Collins:

CIA'in Personel Operasyonları Subaylarından olan Lara Collins bu timdeki tek kadın karakterdir. Geçmişi başarılarla dolu olan ajan Collins, en son vietnamdaki görevinde esir alınmıştır.

 Timin kurduğu büyük bir operasyon sonucu vietnamdan kurtular ajan Collins şehirsel operasyonlarda ön plandadır. Shadow Forces timinde personeldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder